Tamplarie >> Tamplarie Pliant Culisanta tip Armonica

TAMPLARIE PLIANTA.ARMONICA.USI ARMONICA 

TAMPLARIE PLIANT CULISANTA TIP ARMONICA.USI ARMONICA. FERESTRE ARMONICA

Tamplaria pliant culisanta, armonica din aluminiu cu sau fără rupere termica realizata de firma noastra prin www.pro-termopan.ro reprezinta tipul de tâmplarie usi sau ferestre ce se pot deschide prin pliere. Acest fapt îi conferă avantaje deosebite, deoarece permite eliberarea totală a cadrului tamplariei, montanții verticali fiind eliminați complet. Prin împingerea în lateral a canaturilor, care vor ocupa astfel un spațiu restrâns, se obține deschiderea completă a spațiului în care este montat aceast tip de tamplarie, ori de câte ori este nevoie. Deasemenea, se poate realiza deschidere parțială a anumitor canate, normal sau oscilobatant.

Garniturile incluse conferă un foarte bun grad de izolare termica și fonica, precum și impermeabilizarea la apă. Canaturile principale se pot acționa și independent de culisarea restului canaturilor, inclusiv se poate prevedea și deschidere oscilobatantă în acestea. Culisarea canaturilor pliante se face cu mare ușurință datorită sistemului de role cu rulmenți

Acest tip de tamplarie conferă posibilitatea de realizare a unor deschideri foarte generoase pentru terase, balcoane sau chiar și ferestre sau usi, teoretic fiind posibile orice dimensiuni ale lățimii tamplăriei, iar ca înălțime putând avea dimensiuni de până la 3m.

Constructiv, toată greutatea tamplăriei este "agățată" de șina superioară, iar canaturile glisează pe rolele situate la partea superioară. Acest lucru permite realizarea tamplariei pliant culisante de tip armonica cu șine inferioare de dimensiuni foarte mici pe înălțime, care se pot chiar "îngropa" în pardoseală. Există și posibilitatea realizării acestui tip de tamplărie pliant-culisanta sau armonica cu greutatea sprijinătă la partea de jos, atunci când construcția nu permite susținerea greutății de către partea superioară a structurii în care se montează tamplaria

Realizarea ferestrelor sau usilor culisant pliante de tip armonica este cel mai recomandabil să se facă din profile din aluminiu, din motivul că dilatațiile sunt mult diminuate comparativ cu varianta de PVC, durabilitatea sporită în timp a profilelor din aluminiu(durată medie de viață a tâmplăriei din aluminiu dublă comparativ cu profilele PVC), precum și extraordinara versatilitate a obținerii culorilor pentru vopsirea profilelor, fiind posibilă realizarea  tamplariei pliant culisante de tip armonica din aluminiu în practic orice culoare RAL, sau vopsirea tip "lemn" prin metoda "WOODinAL".

Firma noastra realizeaza astfel de inchideri cu tamplarie pliant culisanta de tip armonica în cea mai mare proporție cu profile din aluminiu, cu sau fara rupere termica, functie de necesitatile fiecarei situații date.